2022-03-26 07:26:30• hírek • hirado.hu

Két diák baseballütővel verte halálra spanyoltanárát

Két 16 éves iowai fiú baseballütővel verte halálra spanyoltanárukat, majd egyikük saját közösségi média oldalán hencegett a brutális gyilkossággal.

 

Jeremy Goodale-t és Willard Millert azzal vádolják, hogy megölték Noheme Grabert, a 66 éves spanyoltanárukat. A nő összevert testét november 2-án találták meg egy parkban, néhány órával azután, hogy bejelentették az eltűnését. Graber holttestét egy ponyvával letakarva, a vasúti sínek mellett találták meg, óriási sérülésekkel a fején – számolt be róla a New York Post.


A két fiú egyik barátja eljuttatta a rendőrségre a fiatalok korábbi Snapchat-beszélgetését, amiből kiderült, hogy már régóta tervezték a gyilkosságot. Ugyanebben a beszélgetésben a két fiú azzal kérkedett, hogy milyen volt jó megölni a tanárukat, és hogy hogyan semmisítették meg a bizonyítékokat.


A sokkoló bűncselekmény lehetséges indítékát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, mivel a tizenévesek ügyvédei azért küzdenek, hogy a bizarr ügy dokumentumai rejtve maradjanak.


Az ügyvédek azt is megpróbálták megakadályozni, hogy különféle médiaorgánumok tudósítsanak a meghallgatásukról, amelyen arról lesz szó, hogy az ügyet át kell-e helyezni a fiatalkorúak bíróságára. A bíró kedden már egyszer elutasította a kérést.


A másik gyanúsított, Miller meghallgatását azért halasztották el, mert ügyvédje jelen pillanatban is azt próbálja elintézni, hogy azokat a bizonyítékokat töröljék a nyilvántartásból, amelyeket szerinte ügyfele alkotmányos jogainak megsértésével szerzett meg a rendőrség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: